Henze-challenge: Trinn nr. 7

13. december 2019|

Trinn 7 i vår henze-challenge:

Hoffenheim – Augsburg , Hoffenheim + 0,5 vinner kampen

Odds 1.24 x 176 kr. 

 

Henze-challenge: Trinn nr. 6

12. december 2019|

Trinn 6 i vår henze-challenge:

FCK – Malmö , FCK + 1,5 vinner kampen

Odds 1.08 x 162 kr. 

Henze-challenge: Trinn nr. 5

11. december 2019|

Trinn 5 i vår henze-challenge:

Leverkusen – Juventus , Juventus +2,5 vinner kampen

Odds 1.08 x 150 kr. 


Henze-challenge: Trinn nr. 4

10. december 2019|

Trinn 4 i vår henze-challenge:

Inter – FC Barcelona , FC Barcelona +2,5 vinner kampen

Odds 1.15 x 130 kr. 

Henze-challenge: Trinn nr. 3

9. december 2019|

Trinn 3 i vår henze-challenge:

West Ham – Arsenal , West Ham +3 vinner kampen

Odds 1.10 x 109 kr. 

Henze-challenge: Trinn nr. 2

6. december 2019|

Trinn 2 i vår henze-challenge:

Manchester City – Manchester United , Manchester United +4 vinner kampen

Odds 1.11 x 109 kr. 

Henze-challenge: Trinn nr. 1

6. december 2019|

Trinn 1 i vår henze-challenge:

Zenit St Petersburg – Dynamo Moskva , Zenit St. Petersburg eller uavgjort. 

Odds 1.08 x 110 kr. 

Speltips: AIK – DJURGÅRDEN

12. augusti 2019|

Målstatistik för AIK och Djurgården

AIK har gjort 14 mål totalt hemma denna säsong i Allsvenskan, ett snitt på 1,40 mål/match. I Allsvenskan har AIK släppt in 4 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 19 matcher AIK spelat i Allsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 28 mål, med ett snitt på 1,47 mål per match. AIK har denna säsongen släppt in totalt 13 mål i ligan. Det innebär att på de 19 matcher som spelats så har AIK 0,68 insläppta mål per match.

Under säsongen i Allsvenskan har Djurgården gjort 14 mål på de 9 bortamatcher man spelat. Djurgården har i genomsnitt släppt in 0,44 mål per bortamatch i Allsvenskan.

Djurgården har ett facit denna säsongen i Allsvenskan med 33 gjorda mål. På de 19 matcher som Djurgården har spelat så har man ett snitt på 1,74 producerade mål framåt per match. Djurgården har totalt spelat 19 matcher under säsongen och på dessa 19 matcher har man släppt in 12 mål, ett snitt på 0,63 insläppta mål per spelad match.

Speltips inför Spanien – Frankrike (U21-EM)

26. juni 2019|

Vi är framme vid semifinalspel i U21-EM där Spanien och Frankrike ställs mot varandra. De förstnämnda har successivt höjt sig genom turneringen. Frankrikes spel har dock aldrig riktigt har lyft.  
 
Spanien fick en mardrömsstart på turneringen. De förlorade 3-1 mot ett hyperinspirerat Italien. Hemmanationen lyckades neutralisera Spanien med en aggressiv press som spanjorerna endast i kortare perioder kunde spela sig igenom. 
 
Luis de la Fuentes Spanien var en av huvudfavoriterna till att vinna detta U-21-EM. Efter matchen mot Italien har man börjat hitta rätt. 
 
Andra matchen mot Belgien dominerade de stort. Dock dröjde det fram till matchens sista minut innan det kunde avgöras till 2-1. 
 
Mot, tidigare så försvarsstarka Polen, i senaste matchen lossnade det så rejält. Vinsten skrevs till 5-0 och allt det som saknats i den sista tredjedelen stämde nu till punkt och pricka.  
 
Därmed lyckades det att vinna gruppen. Nu väntar ett Frankrike som inte har förlorat men heller inte imponerat. 
 
Bästa insatsen skedde dock i premiären mot England. Här, mycket tack vare, en engelsk utvisning, vände matchen till 2-1 i slutminuterna.  
 
Sedan besegrade dom Kroatien med 1-0 i en händelsefattig tillställning. I sista matchen mot Rumänien räckte det så med kryss för båda lagen och följaktligen slutade det hela 0-0. 
 
Det som stoppade Spanien i första matchen mot Italien var hemmanationens intensiva presspel. Spanjorerna vill, som alltid, föra sina matcher med ett kontrollerat kortpassningsspel och det tilläts man inte göra.
 
Frankrike har dock inte alls spelat på det viset som Italien gjorde. Det är därför tveksamt om de har det i sig. Frankrike lär ligga ganska lågt i sitt försvarsspel medan det blir upp till Spanien att försöka lirka upp sitt motstånd. 
 
Mot Polen lyckades man hitta rätt tajming och rörelse. Utdelningen det gav lär göra att de nu kommer med gott självförtroende till den här semifinalen. 
 
Spaniens spel har sett bättre och bättre ut genom turneringen. Frankrikes spel har dock aldrig har nått samma höjder. Därför är det mycket som pekar mot att Spanien kommer vinna den här matchen. 
 
Frankrike har förstås en hel del individuell spets, men som lag har Frankrike inte presterat. De har haft ett kollektivt anfallspel som kan mäta sig med det spanska.
 
Mitt spel blir alltså att Spanien vinner till 2.25 gånger insatsen hos Coolbet. 
 
Speltips: Spanien vinner
Odds: 2.25
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21.00, torsdag 27/6
Insats: 500 kr

Jan Tauer: Speltips inför U21-EM

20. juni 2019|

Speltips inför Danmark – Österrike (U21-EM)

Danmark föll i premiären mot Tyskland medan Österrike besegrade Serbien. Men då endast gruppvinnaren är säker på avancemang är båda lagen nödgade att vinna.

Österrike har en stark generation på gång och de nämns av flera som en outsider i den här turneringen. Således var premiärsegern mot Serbien ingen stor skräll.

Serberna uppträdde oinspirerat och odisciplinerat medan Österrike stod för det omvända. Härnäst väntar Danmark och därefter favoriten Tyskland. Om Österrike ska kunna knipa gruppsegern lär man därför behöva vinna ikväll.

Men Danmark är inte någon enkel motståndare. De har, framförallt en vass offensiv bestående av etablerade spelare såsom Robert Skov (som gjorde mål mot Tyskland och hela 29 för FC Köpenhamn den gångna säsongen) samt Borussia Dortmunds Jacob Bruun Larsen och Genks Marcus Ingvartsen.

De föll dock med 3-1 mot Tyskland i premiären. Efter att tyskarna tagit ledningen med 1-0 i den första halvlek satsade man väldigt offensivt i den andra, vilket innebar att man blev alltför obalanserade och därmed bjöd på stora ytor i defensiven.

Efter den förlusten kommer man återigen behöva gå framåt och detsamma gäller, till stor del, även för Österrike.

I princip samtliga matcher i det här mästerskapet har bjudit på öppet spel med många mål och målchanser och mycket pekar mot att det kommer bli så även i den här matchen.

Därför blir mitt spel att båda lagen kommer göra mål till 1.64 gånger insatsen hos Unibet.

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1.64
Insats:300
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.30, torsdag 20/6

OSP Group IVS
Gothersgade 21, 2
1123 København K
info@oddsprofit.dk

CVR: 36969059